< terug

Vrieling Hardenberg City Run doet aan klantenbinding.

16 maart 2019 (0 reacties)

Hardenberg-De organisatie van de Vrieling Hardenberg City Run biedt ook dit jaar de deelnemers aan de Vrieling Hardenberg City Run op zaterdag 18 mei de gelegenheid om door middel van een trainingsloop warm te lopen voor deelname aan een van de afstanden van de Vrieling Hardenberg City Run. De trainingslopen met de wervende naam Feel the Vrieling Hardenberg worden op elke derde zaterdag van de maand georganiseerd en zijn gratis. Zaterdag 16 maart was alweer de vijfde trainingsloop.

IMG_8414
Trainingsloop Vrieling Hardenberg City Run

Ondanks regen en harde wind stonden er zaterdag bij het LOC-gebouw tal van lopers klaar om deel te nemen aan de gratis trainingsloop. De lachende gezichten na afloop spreken boekdelen. “Het is veel fijner om met dit weer samen te lopen”, aldus medeorganisator Luuk Espeldoorn. “Mensen praten onderweg gezellig met elkaar en de tempomakers zorgen ervoor dat er in een tempo wordt gelopen dat bij jou past”. De trainingslopen over 5 ,10 en 15 km worden gelopen onder begeleiding van ervaren tempomakers. Dat het bestuur van de Vrieling Hardenberg City Run zelf tal van lopers kent heeft zo zijn voordelen. “We sturen een WhatsApp bericht rond in onze appgroep en in een oogwenk zijn de hazen geregeld”, aldus parcoursbouwer Wim Ramaker. De voorzitter Christiaan Kuiper liep zaterdag zelf ook mee. Velen van hen liepen al marathons en een groot aantal wedstrijden aldus Ramaker. “Het is fijn voor lopers om een tempo te kiezen die bij de eigen ambitie past”.

IMG_8465
Ervaren tempomakers

Prachtig hardloopfeest
“De aanmeldingen voor de Vrieling Hardenberg City Run lopen prima”, aldus voorzitter Christiaan Kuiper. In het programma van de klassieker in Hardenberg is met name de Vechtstede Notarissen halve marathon een zeer gewilde afstand. Het schitterende parcours van de Vechtstede Notarissen halve marathon lokt velen naar Hardenberg. “Door onze trainingslopen raken mensen gemotiveerd. Ze maken kennis met onze organisatie, lopen op een deel van het parcours van de halve marathon en krijgen door onze gratis trainingslopen de gelegenheid om zich optimaal voor te bereiden op onze wedstrijd. We doen zo aan klantenbinding”. De Vrieling Hardenberg City Run wordt op 18 mei voor de vijftiende keer georganiseerd. “We gaan van het jubileum een prachtig hardloopfeest maken”, aldus een van de mannen van het eerste uur, Egbert Meilink. “Velen uit ons bestuur zijn zelf fervent hardloper en dat verklaart ook voor een deel dat we nog altijd volop gemotiveerd zijn om de lopers een unieke ervaring te laten beleven op zaterdag 18 mei in de Klepperstad aan de Vecht”. De laatste trainingsloop wordt op zaterdag 20 april georganiseerd. Start is om 10.00 uur vanaf het LOC-gebouw aan de Parkweg in Hardenberg.

Klik hier voor meer info

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *