Ad
< terug

Warandeloop is voor de Duitse atleten de kwalificatiewedstrijd voor het EK cross

24 november 2017 (0 reacties)

Richard Ringer won in 2015 de Warandeloop

Voor veel Duitse deelnemers is de Warandeloop in Tilburg het kwalificatiemoment voor het EK cross in Slowakije (Samorin) Richard Ringer gaat zondag als oud winnaar van start in de Warandeloop (2015).

De Duitse cross-atleet Richard Ringer staat voor een serieuze test aanstaande zondag. Hij bereidde zich voor in Zuid-Afrika en was het afgelopen weekeinde de winnaar van de internationale cross in Salzburg. De Duitse topper getraind door Eckhard Sperlich heeft snode plannen dit naseizoen,hij wil een medaille halen op het EK cross in Slowakije. Ook de andere gegadigden voor de Duitse crossploeg Martin Grau (LSC Höchstadt/Aisch), de nationaal kampioen steeple en de nationale kampioen halve marathon Philipp Baar (ART Düsseldorf) gaan in Tilburg van start.
Bij de Duitse dames start Fabienne Amrhein (MTG Mannheim) zij is een van de grote cross talenten bij onze oosterburen. Zij wil zich graag in Tilburg nomineren voor de Duitse EK crossploeg voor het EK in Samorin. Dat is zeker ook het geval voor Elena Burkard (LG farbtex Nordschwarzwald). Zij won afgelopen zaterdag in Pforzheim. Maya Rehberg (SG TSV Kronshagen/Kieler TB).

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *