Ad
< terug

Wiezoloop viert jubileum inschrijving geopend

1 maart 2018 (0 reacties)

De inschrijving voor de Wiezoloop 2018 op zaterdag 16 juni is geopend. Via de website www.wiezoloop.nl kan ingeschreven worden op de diverse afstanden. Dit jaar de 20e editie en dus een jubileum

In de afgelopen 19 jaar is de Wiezoloop uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement met internationale deelname op de 10KM. Het succes van de Wiezoloop is voor een groot deel te danken aan de gezellige sfeer en het snelle parcours, waar menig persoonlijk record is gesneuveld. Het unieke van de Wiezoloop is de perfecte combi van jong en oud, en van beginner tot nationale en internationale toploper. Iedereen kan mee doen op zijn of haar eigen niveau, individueel of als team. De Wiezoloop trekt jaarlijks dan ook een grote stroom lopers uit binnen- en buitenland. Iedere hardloopliefhebber wil dit loopspektakel blijkbaar meemaken.

Limiet.
Om iedereen een goede doorloop te garanderen zijn ook nu de 5 en 10KM gelimiteerd op 1.000 lopers per afstand. Dat betekend dus snel inschrijven wanneer men zeker wil zijn van een startbewijs.

Early Bird actie
Ook dit jaar kan iedereen weer profiteren van de Early Bird actie. Naast de zekerheid van een startnummer heeft het snelle inschrijven tevens als voordeel dat iedereen die zich voor 02 april 2018 heeft ingeschreven in aanmerking komt voor een aantal geweldige prijzen, waaronder een sporthorloge beschikbaar gesteld door Waypoint Navigatie en Communicatie, hardloopschoenen door ZorgSaam Lopers Company en 5 gratis startbewijzen incl. het unieke Wiezoloop Jubileum shirt.

Business Run 5 en 10 KM
Er kan tevens weer voor de populaire Plaggemars Business Run worden ingeschreven! De Business Run is, in tegenstelling tot wat het woord letterlijk inhoudt, ook opengesteld voor verenigingen, stichtingen en andere instellingen. Er kan zowel voor 5 KM als 10 KM Business Run ingeschreven worden! Behalve de afstand zijn de voorwaarden en gegevens voor beide afstanden gelijk en is er voor beide afstanden een klassement; 1, 2 en 3.

Kidsrun
Natuurlijk starten we ook deze editie weer met het paradepaardje van de Wiezoloop: De Kids Run. Ieder jaar strijden honderden kinderen uit Wierden en de wijde regio om die fel begeerde beker en medaille en worden de kids door duizenden papa’s, mama’s, opa’s en oma’s aangemoedigd. De Wiezoloop 2018 belooft wederom een schitterend hardloopspektakel te worden voor hardloper en toeschouwer.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *