< terug

Eindelijk weer een hardloopwedstrijd. ‘Er is niks veranderd. Ik werd ingehaald door dezelfde mannen’

4 juli 2021 (0 reacties)

Hardlopers mogen zich weer wedstrijdlopers noemen. Ze stonden te trappelen van ongeduld. ,,Maar er is niks veranderd. Ik werd ingehaald door dezelfde mannen!’’Rob Vijver snakte eveneens naar de wedstrijdprikkel. De Leeuwarder zat afgelopen jaar ‘in een behoorlijke coronadip’. ,,Ik liep tijdens trainingen geen deuk in een pakje boter.’’ Maar zette hij door, ,,want hardlopen is het allermooiste wat er is.’’ Vijver (30) doet een kwartier over de 4,5 kilometer. ,,Dat kan stukken beter, maar het begin is er weer. Ik pep mezelf wel weer op en dan hoop ik op het NK 10 kilometer, eind augustus, te pieken.’’

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd