< terug

Haarlemse highlights ontdekt tijdens derde editie Urban Trail

7 november 2021 (0 reacties)

HAARLEM – Na een lange periode zonder een Urban Trail in Haarlem konden op zondag 7 november de hardloopschoenen eindelijk weer uit de kast getrokken worden. De Grote Markt stond deze zondag in het teken van de derde editie van de Urban Trail Haarlem. Deelnemers werden ook dit jaar in de gelegenheid gesteld om Haarlem op een sportieve manier te ontdekken. 5 of 10 km hardlopen dwars door historische panden en langs prachtige locaties in hartje binnenstad.

Het parcours liep dit jaar langs verassende highlights en onontdekte plekken in Haarlem. Locaties als DeDAKKAS en hun bijzondere dakterras, Doopsgezind Haarlem waar deelnemers een voorproefje kregen van een kerkdienst en het niet te missen Haarlems icoon, Molen de Adriaan waren dit jaar onderdeel van het parcours. Onderweg konden de deelnemers ook genieten van gezellig entertainment.

In plaats van een lekker ontbijtje op de Grote Markt kregen de deelnemers deze editie een ontbijtpakket en hun welverdiende medaille mee naar huis. Naast een medaille, namen de deelnemers ook een blijvende herinnering mee naar huis door een foto te maken bij het 3D-logo van hoofdsponsor KLM.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *