< terug

Morris Wols winnaar Duinrell-cross

21 januari 2014 (0 reacties)

Den Haag-Onder een prachtig novemberzonnetje op het Wassenaarse recreatiepark Duinrell werd zondag de Duinrell-Cross gelopen. Het was de eerste wedstrijd in een serie van vier van het De Hardloopwinkel Crosscircuit. De race over tien kilometer over een afwisselend en vooral glooiend parcours werd gewonnen door Morris Wols van Full Time Runners in een tijd van 36 minuten en 36 seconden en liet hiermee Tim Brouwer de Koning (Leiden Atletiek) en Haag-atleet Robert-Jan de Graaf achter zich. De eerste dame was Wendy van de Spijker van Haag Atletiek (43.15). De wedstrijd over vijf kilometer werd eveneens een prooi voor een atleet van Full Time Runners. Maurice van Veldhoven kwam in een tijd van 18.09 over de eindmeet. Vincent Anker (Leiden Atletiek) en Lukas van der Storm (Attila) eindigden op respectabele afstand van de winnaar. Melanie de Krom (Sparta) wist de jeugdcross over 1400 meter op haar naam te schrijven.