< terug

Record opbrengst virtuele Sylvestercross

4 januari 2021 (0 reacties)

Het bestuur van de Sylvestercross werd positief verrast door 738 deelnemers! Hiervan deden 13 deelnemers mee aan het onderdeel G-loop voor mensen met een beperking. Deze virtuele edtie heeft er toe bijgedragen de mooiste cross van Nederland levend te houden!

Het is een bevestiging dat het goed was een een virtuele editie te organiseren en daarmee toch (een aanleiding tot) een loop te geven om het jaar sportief af te sluiten én daarnaast ons goede doel, de Bas van de Goor Foundation, te kunnen ondersteunen. De uitslagen zijn terug te zien op de website van de Sylvestercross www.sylvestercross.nl

Recordopbrengst goede doel Bas van de Goor Foundation

Door de coronamaatregelen kunnen veel evenementen niet doorgaan, zo ook voor Bas van de Goor Fondation. Evenementen zijn voor hen belangrijk om geld in te zamelen om kinderen met diabates te helpen hun leven te verbeteren. Daarom heeft de Sylvestercross zich bewust aan deze ‘virtual’ Sylvestercross verbonden het goede doel te steunen. Dankzij de 738 deelnemers ad €4,00 per persoon wordt in totaal € 2.952 gedoneerd aan Bas van de Goor Foundation. Dat is een recordopbrengst voor een aan de Sylvestercross verbonden goed doel.

Deze maand start het bestuur met de organisatie onze 40e jubileumeditie, die we hopelijk op 30 en 31 december 2021 mogen vieren. Naar wij aannemen weer gewoon met gezellig elkaar een uitdagende cross in de prachtige Soester Duinen.

(Persbericht)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *