< terug

Rome marathon geannuleerd door coronamaatregel

5 maart 2020 (0 reacties)

In heel Italie worden er inmiddels maatregelen genomen om verder uitbraak van het coronavirus te voorkomen. Vandaag werd bekend dat ook de Rome marathon om die reden niet zal worden georganiseerd. De organisatie kwam met een ronkend persbericht.

“Dit is een bericht dat we nooit wilden schrijven, maar helaas is de Rome marathon van 29 maart geannuleerd dit is al gevolg van een regeringsmaatregel in het kader van noodmaatregelen tegen het coronavirus

We hebben dit jaar er hard aan gewerkt en geïnvesteerd. We hebben het met passie en professionaliteit gedaan. We hebben de naam, het logo en de communicatie gewijzigd.

We dachten aan een marathon en een geheel nieuw atletendorp. We hadden een geweldige parcours door de stad Rome voor ogen met muziek en verrassingen die iedereen zou hebben verbaasd.

Net als u hebben we heel hard gewerkt tijdens de trainingssessies, die we gratis hebben georganiseerd in Rome en in veel Italiaanse steden. We hebben je ontmoet, gelachen en emoties met je gedeeld. We hebben je verhalen, je trainingssessies en prestaties duizenden keren gefotografeerd, gefilmd en opnieuw geplaatst.

Laten we deze ervaring, passie en verlangen bevriezen. Gezondheid is het enige goed dat we NOOIT in gevaar mogen brengen. Maar we willen je een belofte doen: we zullen de volgende keer de inspanningen, het enthousiasme en de kleur verdubbelen. De eeuwige stad samen met haar schoonheid en geschiedenis is er voor altijd.

Laten we nu het verdriet vergeten, want we zijn nog steeds marathonlopers. We zijn sterk, vasthoudend en koppig. We kijken uit naar uw komst in 2021, uw registratiekosten worden zijn nu voor volgend jaar gegarandeerd . We zien je aan de finish in de Via dei Fori Imperiali, de weg die de Romeinen gebruiken om hun strijdwagens te besturen. Eindelijk, in de schaduw van het Colosseum, zullen we twee medailles om je nek doen. Eén voor 2020, als symbool van je kracht en doorzettingsvermogen; en één voor 2021 als metafoor voor je dubbele overwinning.Degene die valt en weer opstaat, is zoveel sterker dan degene die nooit viel.”

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *