< terug

Colofon

Over hardloopnieuws.nl ®

hardloopnieuws.nl is een initiatief van Running&Sound. De internet portal hardloopnieuws.nl brengt dagelijks alle hardloopnieuws. Hardloopnieuws.nl begon in 2000, toen nog als dehardloopkrant.nl, als een van de eersten op internet met het aanbieden hardloopnieuws. Onafhankelijk en gericht op de hardcore hardloper. De site behoort inmiddels tot de meest bezochte sites in dit segment en is voor duizenden bezoekers dé website voor alle hardloopnieuws. De redactie van Hardloopnieuws schrijft dagelijks eigen aritkelen met actuele nieuwsberichten. Tevens verzamelt de redactie dagelijks op internet het belangrijkste hardloopnieuws. Deze artikelen worden met een korte inleiding geplaatst en met link naar de originele bron.

Missie
Onze missie is dagelijks actueel hardloopnieuws aan te bieden. Wij streven ernaar om altijd als eerste het belangrijke nieuws aan te bieden

Eigen reportages
Ook maakt hardloopnieuws een groot aantal eigen reportages. Dankzij onze medewerkers in binnen en buitenland is hardloopnieuws uitstekend geinformeerd. Hardloopnieuws.nl is geaccrediteerd voor alle grote evenementen. In onze rubriek gemeten alle atletiekunie gemeten parkoersen in Nederland.  Bovendien zijn wij live aanwezig bij veel wedstrijden in Nederland. Hardloopnieuws.nl verzorgt tevens de nationale ranglijsten hele marathon.

Nieuwsreader
Voor het adres van de rss feed van onze site: http://hardloopnieuws.nl/feed

Hoofdredacteur: Herman Weening

Medewerkers:
– Sandra de Vreugd (Ranglijsten)
– Maurice Winterman (Parcoursmetingen)
– Jan Schellekens (fotografie en binnenlands nieuws)
– Gert Jan Brienne (Kenia)

Contact
U kunt hardloopnieuws.nl mailen 

Tip de redactie
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht:  0640835568