< terug

Wie zijn wij?

Over hardloopnieuws.nl ®
hardloopnieuws.nl is een initiatief van Running&Sound. De internet portal hardloopnieuws.nl brengt dagelijks alle hardloopnieuws. Onafhankelijk en gericht op de hardcore hardloper. Hardloopnieuws.nl begon in 2000, toen nog als dehardloopkrant.nl, als een van de eersten op internet met het aanbieden hardloopnieuws.  De site behoort inmiddels tot de meest bezochte sites in dit segment en is voor duizenden bezoekers dé website voor alle hardloopnieuws. De redactie van hardloopnieuws.nl schrijft dagelijks eigen artikelen met actuele nieuwsberichten. Tevens verzamelt de redactie dagelijks op internet het belangrijkste hardloopnieuws. Deze artikelen worden met een korte inleiding en met link naar de originele bron geplaatst.

Missie
Onze missie is dagelijks het actuele hardloopnieuws aan te bieden. Wij streven ernaar om altijd als eerste het belangrijkste hardloopnieuws te publiceren.

Eigen reportages
Ook maakt hardloopnieuws een groot aantal eigen reportages. Dankzij onze medewerkers in binnen en buitenland is hardloopnieuws uitstekend geïnformeerd. Hardloopnieuws.nl is geaccrediteerd voor alle grote evenementen. Bovendien zijn wij live aanwezig bij veel wedstrijden in Nederland. Bekijk ons eigen videokanaal met talloze interviews

Gemeten en ranglijsten
In onze rubriek gemeten staan alle atletiekunie gemeten parkoersen in Nederland.  Hardloopnieuws.nl verzorgt tevens de nationale ranglijsten hele marathon.

Nieuwsreader Voor het adres van de rss feed van onze site: https://hardloopnieuws.nl/feed 

Hoofdredacteur: Herman Weening

Medewerkers:
– Maurice Winterman (Parcoursmetingen)
– Jan Schellekens (fotografie)

Contact
U kunt hardloopnieuws.nl  mailen

Tip de redactie
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht:  0640835568