< terug

4Mijl4You met 2250 deelnemers uitverkocht

12 oktober 2018 (0 reacties)

Zaterdagavond 13 oktober staan er 2250 deelnemers aan de start bij de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Deelnemers leggen op een alternatieve manier hét 4 Mijl parcours af. Op de fiets, met een step, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen niets is te gek! Dat het evenement populair is, is terug te zien in de deelnemersaantallen. Vorig jaar stonden er al 2000 deelnemers aan de start en met de verruiming van het aantal deelnemers, is de organisatie blij verrast dat het evenement ook dit jaar vroegtijdig is uitverkocht.

Programma
Om de doorstroming op het parcours te bevorderen wordt er zaterdag in Haren gestart in drie snelheidsgroepen, namelijk 3 km, 6 km en 15 km per uur. Het is geen wedstrijd, maar een gezellig en ludiek evenement vol entertainment. Om 20.15 klinkt het eerste startschot voor de 3km/u groep, deze wordt gegeven door Inge Loohuis, het boegbeeld van het UMCG Transplantatiecentrum. Dit is het goede doel bij de 4 Mijl van Groningen en ook bij de 4Mijl4You. Om 20.30 uur start vervolgens de 6 km/u groep, waarbij het startschot gegeven wordt door Mathilde Stiekema, Wethouder Sport Haren. Om 21.00 uur starten de laatste deelnemers van de 15 km/u groep. Net als bij de Menzis 4 Mijl van Groningen is de finish op de Vismarkt. Om 21.15 worden hier de eerste deelnemers aan de finish verwacht.

Voor iedereen
De 4Mijl4You is een gezellig en ludiek evenement voor iedereen. Omdat iedereen op zijn eigen manier mee doet aan de 4Mijl4You, is het ieder jaar weer een feest om naar te kijken. Mooie gekleurde lichtjes, opvallende outfits en de goede weersverwachting moeten ook dit jaar zorgen voor een unieke belevenis. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor het publiek.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *