< terug

Abdi Nageeye laat uit angst voor blessure record lopen (video)

Abdi Nageeye baalde vandaag van zijn optreden in de Zevenheuvelenloop. Een week geleden was ik in topvorm en in de laatste week speelt ineens mijn hamstring op.Bij het inlopen had ik al problemen. Bergaf lopen ging echt niet goed. De communicatie onderweg speelde mij ook parten. Maar daar moet ik mij niet door in paniek laten brengen. Aan het eind sprintte Nederlands beste wegatleet niet meer voor een nieuw persoonlijk record. Ik wil hier geen blessure oplopen dat was gewoon te gevaarlijk.

20 november 2016 (0 reacties)


Abdi Nageeye baalde vandaag van zijn optreden in de Zevenheuvelenloop. Een week geleden was ik in topvorm en in de laatste week speelt ineens mijn hamstring op.Bij het inlopen had ik al problemen. Bergaf lopen ging echt niet goed. De communicatie onderweg speelde mij ook parten.
Ik kreeg geen goede informatie.Jury greep steeds maar in.Was er verwarrend allemaal.
Maar daar moet ik mij niet door in paniek laten brengen. Aan het eind sprintte Nederlands beste wegatleet niet meer voor een nieuw persoonlijk record (43.29). Ik wil hier geen blessure oplopen dat was gewoon te gevaarlijk. Voor Nageeye gaat de marathon boven alles. Ik wil dit voorjaar een hele goede marathon lopen. Jammer het zit mij steeds niet mee in mijn eigen thuisstad Nijmegen. Nageeye had geen concurrentie en was veruit de snelste Nederlander in de Zevenheuvelenloop.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *