< terug

Adbi Nageeye: Hamstringprobleem wellicht door haklanding of loophouding. (video)

20 oktober 2019 (0 reacties)

Al sinds de marathon van Rotterdam kampt Nageeye met een hamstringprobleem. Het was een tijdje weg maar na de snelle halve Great North Run (59.55) verergerde het opnieuw. Ik heb sinds die wedstrijd niet meer zonder pijn gelopen. Elke massagebeurt en training voelde ik het . In de Amsterdam marathon ben ik vandaag dan ook voorzichtig gestart. Ik wilde niets stuk lopen en was het nog erger geworden dan was ik uitgestapt. De hele linkerhelft verkrampte. Dat ik desondanks met 2.07.39 mijn tweede tijd ooit loop zegt genoeg.Ik kon zeker twee minuten sneller.Ik wil nu alles laten uitzoeken. Voor Tokio wil ik nog graag een marathon lopen.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *