< terug

Adrienne Herzog finishte als derde in halve marathon Arizona

24 januari 2019 (0 reacties)

Adrienne Herzog is na haar bevalling en operatie weer terug in de wedstrijden.De Nederlandse al jaren woonachtig in de VS werd derde in Rock and Roll halve marathon in Arizona. Op haar facebook schreef de Nederlandse.

“Mijn doel was om op het podium te eindigen en bij de kopgroep te blijven daarin veel meiden die de Olympische A limiet wilden lopen
Dylan Hassett deed vrijwel meteen vanaf het begin de forcing Allie Kieffer versnelde vanaf het midden van de race, Allie slaagde erin om Hasset te achterhalen en liep een winnende tijd van 1.13.35.Ik verloor na het achtervolgen van Hassett met een paar seconden de strijd om de tweede plaats en finishte als derde in 1.15.20 (Hassett 1.15.15) Ik dacht helemaal niet aan tijden en wilde vooral een podiumplek bemachtigen,dat was mijn doel was! Blij met deze resultaten want ik heb amper geracet sinds mijn operatie in april, mijl 7-9 was erg bergopwaarts, dus niet de snelste koers, dus dit is een goed startpunt! Ik ben van plan om nog een paar halve marathons te racen en wil minimaal 1.13 lopen voordat ik de marathontraining ga oppakken”.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *