< terug

Alkmaar City Run by night voor 75% uitverkocht

23 april 2022 (0 reacties)

De Alkmaar City Run by night is erg gewild bij hardlopers. Maar liefst 75 procent van alle startnummers zijn inmiddels verkocht. Wil je op woensdagavond 25 mei je startnummer opspelden voor een 5 of 10 kilometer door de bruisende binnenstad van Alkmaar? Luidt het lange Hemelvaart-weekend feestelijk in en schrijf je in via www.alkmaarcityrunbynight.nl.

Na twee virtuele edities gaat er eindelijk weer een ‘echte’ Alkmaar City Run by night plaatsvinden. Sportorganisatie Le Champion kijkt er naar uit om 10.000 hardlopers te ontvangen in het historische centrum van Alkmaar. Op parcours over 5 en 10 kilometer galmen de beats door de straten en schitteren de lichtobjecten. De 30 bands en dj’s én de aanmoedigingen van de bewoners en horeca geven de hardlopers deze avond vleugels.

Rollebol Kids Run
Kinderen kunnen deze avond hun energie kwijt tijdens de Rollebol Kids Run. Een succesvol onderdeel voor bassischolieren. Voor kinderen van 4 t/m 9 jaar staat er een 800 meter op het programma. De 1.600 meter is voor de leeftijd 7 t/m 12 jaar. Iedereen zal trots met een medaille om zijn nek naar huis gaan.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk tot de limiet van 10.000 deelnemers is bereikt. De 5 en 10 km staat zowel voor individuele hardlopers als de Business Run op het programma. Kijk voor meer informatie en inschrijven op alkmaarcityrun.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *