< terug

Alkmaar City Run by night vroegtijdig uitverkocht!

13 april 2023 (0 reacties)

De negende editie van de Alkmaar City Run by night, op woensdagavond 17 mei, is vroegtijdig uitverkocht. De belangstelling om 5 of 10 km hard te lopen door de binnenstad van onze kaasstad is ouderwets populair, er zijn maar liefst 10.000 startbewijzen verkocht. Sportorganisatie Le Champion verkocht vanmorgen de laatste beschikbare startplekken. Inschrijven is t/m 3 mei alleen nog mogelijk voor de Rollebol Kids Run en Heroes Run.

Le Champion verwelkomt op de vooravond van het Hemelvaartsweekend 10.000 hardlopers aan de start van het Run & Swing evenement. Opvallend is het recordaantal businesslopers, maar liefst 3.000 lopers vanuit 300 businessteams verschijnen 17 mei aan de start. In totaal staan er voor de 5 en 10 km 9.000 deelnemers ingeschreven, waarvan ruim 1.000 leden van Le Champion. De organisatie verwacht daarnaast nog zo’n 1.000 kinderen aan de start van de Rollebol Kids Run over 800 of 1.600 meter.

Iedereen kan meedoen
Nieuw dit jaar op het programma is de Heroes Run. Bewegen is belangrijk voor iedereen, daarom kan iedereen met een beperking of chronische aandoening meedoen aan dit Run & Swing evenement. De Heroes Run heeft géén deelnemerslimiet, inschrijven is mogelijk t/m woensdag 3 mei.

Inschrijven voor Rollebol Kids Run nog mogelijk
De jongste hardlopers kunnen deelnemen aan de Rollebol Kids Run 800 of 1.600 meter. Voor dit onderdeel is, net als de Heroes Run, geen deelnemerslimiet. Inschrijven is nog mogelijk t/m woensdag 3 mei.

Meer informatie en inschrijven: www.alkmaarcityrun.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *