< terug

Anna Gehring: Fantastisch publiek in Nederland

10 december 2018 (0 reacties)

De Duitse atlete Anna Geringh won bij het EK cross dames onder 23 de zilveren medaille. Dit was mijn laatste jaar in deze categorie en dus ben ik erg blij met deze medaille.Het was een prachtige cross vandaag. Ik loop heel graag in Nederland en ga dit jaar wellicht in Nederland nog een paar crosswedstrijden lopen. Gehring werd in 2016 tweede bij de Warandeloop. Het publiek was vandaag geweldig.Ondanks het slechte weer, zoveel mensen langs het parcours, fantastisch. Ik ga nog wat crossen lopen en richt mij dan weer op de baan. Volgend jaar wil ik graag de 10.000 mtr lopen bij het WK in Doha. Ondanks dat de topfavorieten Alina Reh en Ingrid Klosterhalfen niet meededen won Duitsland het teamklassement bij het EK cross.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd