< terug

Antwerp Marathon beleeft zondag recordeditie met meer dan 12.500 deelnemers. Angst voor terreur zorgt voor extra maatregelen

20 oktober 2023 (0 reacties)

Op zondag 22 oktober vindt de derde editie van de Antwerp Marathon plaats. Met nu al meer dan 12.000 ingeschreven lopers, meer dan een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar, wordt het sowieso een recordeditie. De deelnemers vertrekken aan de Droogdokkenweg, finishen aan het MAS en kunnen kiezen uit drie afstanden: marathon, halve marathon en 8 km. Online inschrijven kan nog tot en met zaterdag.

De halve marathon is met ruim 7250 deelnemers de populairste afstand, zo’n 3250 lopers wagen zich aan de mythische 42,195 km van de marathon en de nieuwe afstand van 8 km is goed voor 1500 inschrijvingen. Net zoals de voorbije jaren mogen de deelnemers zich verheugen op een uitbundige loopsfeer in een unieke setting.

Lees hier verder

Terreurdreiging Brussel leidt tot extra veiligheidsmaatregelen bij marathon van Antwerpen: “Breng enkel het hoognodige
Een opvallende oproep aan de deelnemers van de marathon in Antwerpen nu zondag: breng enkel het hoognodige mee, en geef eventuele tassen aan vrienden of supporters. Een gevolg van de terreurdreiging in Brussel afgelopen maandag. Elke tas die toch in bewaring wordt gegeven bij de start, zal worden gecontroleerd.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *