< terug

Arenda Könnecke loopt twaalf uur vol

3 december 2020 (0 reacties)

Op haar facebook schrijft Arenda Könnecke het verslag van haar twaalf uren. De ultra driebruggen loop was afgelast daar wilde ze 130 km. Daarom maar een eigen ultraloop op een rondje van 1.5 km rond de DRW sportstudio in Nijverdal

“Om exact 9 uur in mijn eentje gestart, begon ik aan de ronde van 1,25 km. Mijn vader had ik meegenomen voor de verzorging. Het begon te regenen dus jasje en handschoenen nog aangelaten. Na een aantal rondes uitgedaan. De 2 ronde zag ik het spandoek “Hup Arenda hou vol!” van de Nijverhal. Na 5 km kwam Ron Höfte mij vergezellen. De 10 km kwamen door in 51 minuten. Ron wilde een marathon met mij meelopen. Hij doet de virtuel Big Seven en zo was dit de marathon van Tokyo. Ook Jeroen Machielsen kwam er bij lopen en zo liepen we met z’n drieën. We liepen wel te snel, maar het ging nog gemakkelijk. De marathon kwamen we door in 3 uur 36 min. Ron stopte na zijn marathon en Jeroen liep nog even door totdat ik op 52 km zat. Geen lopers meer dus fietste mijn vader met mij mee om de uurtjes wat gezelliger te maken. 60 km in 5 uur 19 minuten (11.3 km/u). Mijn dochter Sanne kwam en heeft nog 2 rondes meegelopen. Aan het einde vanmiddag stond Emiel Middelkamp (van DRW Moodstudios) klaar om met mij mee te rennen. Na ruim 86 km kwam Christiaan van Meurs mij ondersteunen. Hij deelde zijn ervaring en dit motiveerde mij om door te zetten.Mijn doel was in ieder geval de 100km te lopen. Dit lukt in 9 uur en 3 minuten. Nu het doel bijstellen met 10km erbij. De snelheid ging omlaag naar 6 min/km (10 km/u). Vanuit DRW kreeg ik steun van sporters om met mij een paar rondes mee te lopen. Erg gezellig die afwisseling. Ook was er Erik Hengstman, die de laatste 5 uur elk half uur 1 ronde meeliep. Ik bereikte de 125 km dus 100 rondjes. Nu kon ik de minuten en de rondes af tellen. 3 rondes moest nog lukken. We konden de laatste rondes nog verstellen. Christiaan kwam aan zijn marathon, we waren er bijna. Yes de 12 uur volbracht met 129,52km. Iedereen bedankt, die mij geholpen heeft.In totaal 3 plaspauzes, 1 stop door steentje in mijn schoen, 16 gelletjes en ongeveer 8 liter water.”

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd