< terug

ASICS en KLM zorgen voor warming-up in de lucht voor deelnemers New York Marathon

1 november 2019 (0 reacties)

Rotterdam, 1 november 2019 – Hardlopers op weg naar de Marathon van New York zijn dankzij ASICS en KLM geheel in stijl naar hun bestemming vertrokken. De gehele KLM bemanning droeg de ASICS KLM100 schoen, de schoen die ASICS speciaal ontworpen heeft voor het 100 jarige bestaan van KLM.

Twee KLM-vluchten, met aan boord veel marathondeelnemers, stonden speciaal voor deze gelegenheid in het teken van de populaire marathon. Tijdens de vlucht was er aangepaste catering met aandacht voor producten met meer koolhydraten en eiwitten, werden er zweetbandjes uitgedeeld en konden reizigers deelnemen aan een marathonquiz waarbij sportieve prijzen te winnen waren.

Asics_klm1

De wereld ontdekken op hardloopschoenen 
ASICS en KLM kondigden in september een samenwerking aan op het gebied van vitaliteit met als thema ‘run the world’: de wereld ontdekken op je hardloopschoenen. Het belangrijkste doel van dit programma is alle medewerkers, en de rest van de wereld, kansen bieden om de fysieke en mentale voordelen van sport te ontdekken. Beide partijen zien sport als een manier om het hoofd leeg te maken en stress te verlagen.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *