< terug

Bart van Nunen: Ik heb gedaan wat ik kon maar ben er nog niet klaar voor. (audio)

29 september 2019 (0 reacties)

Na afloop van een voor hem teleurstellende Berlijn marathon stond Bart van Nunen ons te woord.De marathonloper ging vol goede moed van start in de Berlijn marathon en wilde de Olympische limiet van 2.11.30 lopen. Hij stapte na 37 kilometer uit. In principe wil ik niet uitstappen maar met 2.18 over de finishlijn komen wil ik ook niet. Het ging totaal niet meer.

Hij kan na afloop al een aantal zaken noemen die beter kunnen waaronder zijn romphouding. Ik wil aan het eind van mijn carriere kunnen zeggen dat ik in de marathon geen seconde harder had kunnen lopen. Van Nunen is onder de indruk van de prestatie van Susan Krumins die zevende werd in de het wereldkampioenschap 10.000 mtr. Luister naar een lang interessant interview met van Nunen.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *