< terug

Beverwijkse atleet Stan Niesten is op hoogtestage in Amerikaanse staat Colorado. Hij was precies op tijd het land binnen. ’Ik heb zeker moraal om te trainen’

20 maart 2020 (0 reacties)

Atleet Stan Niesten kwam vlak voor de maatregelen om het coronavirus in te dammen aan in Amerika. De 23-jarige Beverwijker is voor een maand in Boulder op hoogtestage. Vanuit Colorado doet hij zijn verhaal.

Inreisverbod
,,We zijn hier vorige week woensdag aangekomen, vlak voordat Trump een inreisverbod aankondigde voor Europeanen. Ik ben hier met Noah Schutte, Nederlands kampioen cross, Seppe van ‘t Westende en Max Polak, allemaal hardloopmaatjes van mij. In het artikel in Noord Hollands Dagblad verklaart Niesten dat ook in de VS veel dicht gaat. In het artikel legt Niesten uit dat ze tot 18 april zou blijven trainen. Kunnen ze niet terug dan mogen ze langer blijven van de eigenaar van de Airnb waar ze verblijven. Volgens het Noord Hollands Dagblad wilde Niesten in de VS al twee wedstrijden lopen om de limiet te lopen voor het EK in Parijs. Hij aast op de 5.000 mtr. de 10.000 mtr. of de halve marathon. Of het EK doorgaat is op dit moment een groot vraagteken. Niesten verklaart in het Noord Hollands Dagblad dat hij in topvorm wil zijn op het moment dat er wel weer wedstrijden worden gelopen.

Lees hier het volledige artikel

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *