< terug

Björn Koreman hersenschudding na valpartij.

15 juli 2020 (0 reacties)

Björn Koreman kwam gisteren lelijk ten val bij een snelle trainingsloop. De lange afstandsloper moest voor onderzoek naar het ziekenhuis waar een hersenschudding en een gekneusde rib werd geconstateerd. De atleet werd bij een diepe schaafwond vier keer gehecht en had verder nog een aantal schaafwonden. Dat was schrikken aldus Koreman aan hardloopnieuws.nl. 

“Ik was bezig met een tempoloop van circa 3.20 minuut per kilometer.In een scherpe bocht lag wat zand en daar kwam ik tot val. Ik heb daar zeker een paar minuten gelegen en kan dat niet meer terughalen” aldus Koreman. Ben vervolgens opgestaan en heb een kilometer kunnen wandelen totdat ik iemand tegenkwam en die heb ik gevraagd of hij mijn moeder kon bellen.Zij heeft mij opgehaald en we zijn daarna via huisarts in het ziekenhuis terecht gekomen”.Koreman is weer thuis en rekent op een goed herstel. De atleet vertrekt op 31 juli naar St Moritz voor een trainingskamp in voorbereiding op een najaarsmarathon.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *