< terug

Bo Ummels niet van start in Enschede

15 april 2021 (0 reacties)

Marathonloopster Bo Ummels laat op haar eigen social media dat ze aankomende zondag niet van start zal gaan in de NN Mission marathon. Ze heeft een kuitblessure en kiest voor een marathon in mei

Helaas zal ik aankomende zondag niet starten in Enschede tijdens de NN Mission Marathon. Een ongelukkige misstap tijdens een training 2,5 geleden resulteerde in een scheurtje in mijn kuitspier en pijn rondom mijn achillespees. Hierdoor heb ik veel looptrainingen gemist, en hoewel het herstel goed gaat door intensieve behandeling en alternatieve trainingen op de @elliptigobenelux, zou de belasting van een marathon op dit moment te risicovol zijn. Ik baal er erg van om niet te kunnen starten zondag, want ik had er graag deel van uitgemaakt op Nederlandse bodem. Maar in mei zijn er nog volop mogelijkheden om een marathon te lopen, waar ik nu mijn pijlen op zal richten!

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *