< terug

Bol onbevangen richting Tokio: ‘Zelfs mijn moeder vindt het niet normaal wat ik presteer’

10 juli 2021 (0 reacties)

AMERSFOORT/AMERSFOORT – Wat is de overeenkomst tussen Koning Midas en Femke Bol? Alles wat ze aanraken verandert in goud. De Amersfoortse atlete hoopt uiteraard wel dat de mythe rond haar persoonlijkheid beter afloopt dan die van haar ‘voorganger’ uit Frygië.

Lees hier verder

In een interview met het Algemeen Dagblad
,,Dat duurt denk ik eventjes. Ik heb na die race in Stockholm echt tien minuten gedacht: wow, wat is hier gebeurd? Zelfs mijn coaches hadden deze tijd nu nog niet verwacht. Ik heb iedereen verbaasd. Maar dat ik twee dagen later in Hongarije met een mindere race weer onder de 53 seconden liep, is voor mij de bevestiging dat ik dit écht kan. Dat het geen uitschieter hoeft te zijn, want daar hou ik niet van. Maar dat ik hiermee de vierde vrouw ooit ben qua tijd, dat is iets bijzonders en misschien dat dat besef pas aan het einde van het seizoen komt. Het moet allemaal nog een beetje indalen.”

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *