< terug

Bram Bakker en Hans Koelman bereiden je voor op RUN Winschoten

27 augustus 2019 (0 reacties)

De RUN is hier in Winschoten en omstreken een begrip. De oudste ultraloop van Nederland bestaat uit een parcours van 100 kilometer en wordt ieder jaar op de tweede zaterdag van september gehouden. Het start/finish gebied ligt naast de sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan. Als Cultuurhuis De Klinker kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan aan dit evenement. We hebben daarom ter voorbereiding op de RUN experts uitgenodigd die u volledig voorbereiden.

Wat beweegt de hardloper met Wouter Monden?

Bram Bakker en Hans Koeleman duiken samen het theater in met het programma ‘Wat beweegt de hardloper?’. Speciale gast deze avond is cabaretier Wouter Monden. Sinds 2010 doet hij stand-up comedy en hij won in november van dat jaar de Culture Comedy Award. Daarna is hij nooit meer van de Nederlandse en Belgische podia afgegaan. Wouter is toegankelijk maar ook scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Monden is wegelijks te horen op Q-music en schreef mee aan ‘Dit was het nieuws’ en ‘The roast of Johnny de Mol’. In oktober 2019 loopt Wouter de Chicago Marathon om geld op te halen voor Stichting Kika.

Wouter Monden

Samen verzorgen de heren een negentig minuten durend literair hardloopspektakel vol woorden, muziek, beeld en beweging. Het is een meeslepende, humorvolle en zinnige voorstelling vol heerlijke oneliners over de gekte en het genot van het grenzen verleggen.

Bram Bakker en Hans Koeleman

Bakker is psychiater en schrijver. Hij maakte als auteur naam met de bestseller ‘Te gek om los te lopen’. Hij heeft meerdere hardloopboeken geschreven zoals ‘De halve van Egmond’, ‘New York, New York’ en ‘Runningtherapie’.

Hans Koeleman is voormalig Olympisch topatleet en was deelnemer aan de Olympische Spelen van Los Angeles (1984) en Seoul (1988). Met 8.18.02 op de 3000 meter steeplechase behoorde hij tot de wereldtop. Zijn hardloopboeken zijn ‘Het blauwe uur’ en de autobiografische roman ‘Olympiërs’.

Samen zorgen deze mannen op donderdag 12 september voor het ideale begin van het weekend van de RUN. Meer informatie over de voorstelling vindt u op www.indeklinker.nl. Kaarten bestelt u via onze website of door te bellen met de theaterkassa op 0597 – 700 270.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *