< terug

Britt Ummels elk jaar progressie en dan naar het EK (video)

11 juni 2019 (0 reacties)

Britt Ummels heeft als ambitie zich te kwalificeren voor het EK volgende jaar.De baanatlete (TDR) liep tijdens de Gouden Spike naar een derde plaats. Ben ik tevreden mee gezien het deelnemersveld aldus Ummels.Ik heb al 2.03 gelopen.De limiettijd voor het EK volgend jaar zou wel eens 2.01 kunnen worden aldus Ummels. Dat is haar hoofddoel in de nabije toekomst. Ummels richt zich daarnaast ook op de 1500 mtr. Ook op deze afstand wil ik mij graag kwalificeren voor het EK. Ze werd vorig jaar de Nederlands kampioene 800 mtr en wil dit jaar haar titel verdedigen.Op het NK loop ik de dubbel aldus Ummels. Volgende afspraak is de baanwedstrijd in Nijmegen (Next Generation)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *