< terug

Cascaderun Hoogeveen organiseert de Cascaderun Challenge.

16 oktober 2020 (0 reacties)

De Cascaderun van dit jaar is afgelast, maar er is nu een alternatief schrijf de organisatie in een persbericht. De Cascaderun Challenge. Tussen 15 oktober en 15 december kan er de vijf mijl gelopen worden

Hardlopen is een ideale manier om gezond en fit te blijven, zeker als je nu veel thuis bent. Helaas loopt het dit jaar allemaal even anders waardoor we niet gezamenlijk kunnen lopen. Gelukkig hebben wij een tof virtueel alternatief; de Cascaderun Challenge! Ben jij ook begonnen met hardlopen, of ben je blijven lopen? Tussen 14 oktober en 15 december 2020 kan je zelf de 5 mijl lopen van de Hoogeveense Cascaderun. Met je tijd kun je op onze site terecht komen! Ben jij de snelste hardloper van Hoogeveen?

Hoe gaat het in zijn werk?

Het idee is dat je zelf de 5 mijl ronde van de Cascaderun loopt (klik hier voor de kaart). Het startpunt en de finish bevinden zich op de ‘officiële plek’ voor het gemeentehuis. Neem je hardloopsessie op met je sporthorloge (Polar, Garmin, etc.) en deel het GPX of TCX bestand Lees op de website van polar en garmin hoe je dat doe. Je kunt ook je favoriete app gebruiken, zoals Strava of Runkeeper; stuur daarvan de link of screenshot van je sessie naar ons op. Vergeet niet je voor- en achternaam te vermelden! Wil je ook andere medelopers motiveren om hun record neer te zetten? Deel dan een foto op social media met #Cascaderun2020!

Waar stuur ik mijn bestand of link naartoe?

Stuur je bestand of link op naar thijs.oost@cascaderun.nl. Aan het eind van iedere week worden de resultaten op deze pagina gezet. Daar kun jij zien hoe hoog je bent geëindigd. Je krijgt ook een certificaat toegestuurd met daarop jouw eindtijd op de Hoogeveense Cascaderun!

Loop je fit, blijf gezond en houd 1,5 meter afstand.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *