Ad
< terug

Choukoud is getrouwd en loopt nationaal record 10 EM in Tilburg (Audio)

1 september 2019 (0 reacties)

Na afloop van ons interview belde Choukoud ons nog even. Wat belangrijk om te vermelden is dat ik twee weken getrouwd ben aldus een dolgelukkige Khalid Choukoud. De liefde is prachtig en helpt mij om nu optimaal te presteren. Choukoud is terug in een ideale situatie. Hij wordt bijgestaan door materiaalsponsor Adidas. Daar ben ik erg tevreden over aldus Choukoud.Ik ben niet meer geblesseerd.Vandaag betaalde het zich uit met een toptijd van 46.18. Ik ben in topvorm voor een aanval op de Olympische marathonlimiet in Eindhoven. Luister naar een uitgebreid interview met Khalid Choukoud.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *