< terug

Choukoud wil weer beste marathonloper van Nederland worden

Khalid Choukoud was niet in topvorm tijdens de Zevenheuvelenloop. Ik kon niet echt diep gaan. Hij noemde als oorzaak de marathon van Amsterdam waarna hij veel rust had genomen. Choukoud wil niet meer een heel cross-seizoen draaien. Voor hem geen EK cross.Ik heb gekozen voor de marathon, en met spikes lopen vergroot de kans op blessures. De voorjaarsmarathon is nu het belangrijkste voor mij. Bekijk ons videointerview

22 november 2016 (0 reacties)

Khalid Choukoud was niet in topvorm tijdens de Zevenheuvelenloop. Ik kon niet echt diep gaan. Hij noemde als oorzaak de marathon van Amsterdam waarna hij veel rust had genomen. Choukoud wil niet meer een heel cross-seizoen draaien. Voor hem geen EK cross.Ik heb gekozen voor de marathon, en met spikes lopen vergroot de kans op blessures. De voorjaarsmarathon is nu het belangrijkste voor mij.

© hardloopnieuws.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *