< terug

De 10 km RUN van Enschede Marathon start morgen inschrijving.

27 april 2021 (0 reacties)

De 10 km RUN van Enschede Marathon is officieel Fieldlab Evenement

De organisatie van de Enschede marathon organiseert als Field Lab evenement op 16 mei een 10 km RUN voor 5.000 deelnemers. De organisatie laat weten dat ze op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan het zo snel mogelijk heropenen van de maatschappij zonder maatregelen en zonder tests. Men verwacht dat de resultaten van het onderzoek met wetenschappelijke onderbouwing hier direct aan bijdragen. Hieronder het persbericht

Verdeeld over de dag zullen er 4 startschoten klinken voor in totaal 5.000 deelnemers die 10 kilometer zullen hardlopen over het afgesloten Evenemententerrein Vliegveld Twenthe zonder publiek.
Op woensdag 28 april om 12:00 uur zal de inschrijving voor iedereen geopend zijn. Er zijn dan nog ‘boardingpasses’ voor zo’n 2.000 deelnemers beschikbaar. Dan geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Boardingpass (Inschrijving sluit op 8 mei om 23.59 uur)
Prijs: € 19,50

Inclusief:

  • Limited edition Ready for Takeoff Medaille
  • COVID – test
  • Door de atletiekunie gecertificeerd 10 km parcours
  • Rond 11 juni krijg je een speciale editie van het Marathon Magazine thuisgestuurd!

Medaillegravering (€6,50 pre order, €8,- ter plaatse) en (onbewaakte) garderobe is aanwezig

Take off time
10.00 uur (400 plaatsen gereserveerd voor businessflights)
12.00 uur
14.00 uur
16.00 uur
Je kunt een tijdvak naar keuze boeken. Als het ene tijdvak vol is kun je nog een andere proberen.

De Fieldlab Evenementen mogen alleen doorgaan onder strenge voorwaarden. Zo moeten alle bezoekers voorafgaand aan een evenement een sneltest ondergaan en bij deelname aan een evenement een negatief testresultaat kunnen laten zien. De test kun je gewoon in je eigen woonplaats doen. Na inschrijving krijg je een link voor een speciale app die jou helemaal door het proces heen loodst. Je krijgt allerlei informatie en weetjes vooraf en de app vertelt je precies wanneer en waar je een test kunt laten doen. In het kader van het onderzoek vragen we je 5 dagen na afloop van het evenement dringend een nieuwe test te laten doen. De organisatie en de gemeente maken afspraken over de eisen die voor dit evenement gelden.

De veiligheid wordt op meerdere manieren gewaarborgd. Het afgesloten terrein is alleen toegankelijk voor deelnemers met een boardingpass én negatieve coronatestuitslag. Daarbij vindt het event plaats in de buitenlucht op de uitgestrekte terrein van Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe. Piekdrukte wordt voorkomen omdat toeschouwers er deze editie niet bij kunnen zijn en omdat de deelnemers verdeeld worden over 4 startgroepen.

Mag wetenschappelijk onderzoek leuk zijn?
Jazeker! Anders komt er ook niemand en kan er geen nuttig onderzoek gedaan worden. We sluiten af op een gezellig finishplein waar je onder het genot van een hapje en drankje met elkaar kunt napraten.

Hier kun je inschrijven

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *