< terug

De Philips A6606 sporthoofdtelefoon is een aanwinst voor de hardcore hardloper

12 maart 2022 (0 reacties)

Hardlopen met muziek is een genoegen voor veel hardlopers. Deze week kregen wij als redactie de Philips A6606 toegestuurd . Een bluetooth sporthoofdtelefoon met beenbegeleiding. Uw reviewschrijver kreeg als “zonder muziekloper”, de eer om het maar eens uitproberen. Voor de lezers van deze review, schaf je dit apparaat aan dan krijg je een voucher om gratis deel te nemen aan de vermaarde Wings for Life World Run op 8 mei.

Met muziek of spraak in je oren hardlopen was voor mij vaak niet echt fijn. Ik wilde nog altijd het geluid van de omgeving horen en vond het daarom vaak ronduit onveilig. Als hardloper heb je altijd met verkeer te maken. Je moet horen waar een weggebruiker vandaan komt om ongelukken te voorkomen. Met de Philips A6606 sporthoofdtelefoon zouden de twee voordelen, muziek en toch nog omgevingsgeluid horen gecombineerd worden. Tijd voor een hardloopnieuwsreview.

Phillips

Na het altijd prettige “unboxen” was de installatie een fluit van cent. Philips Sound heeft op haar productpagina een duidelijke handleiding klaar staan. De bluetooth verbinding met in dit geval mijn smartphone was razendsnel gemaakt. Met twee knopjes voor luider en zachter en een aan en uit knop is het apparaat voor een ieder gebruiksvriendelijk. Het is een sporthoofdtelefoon met een flexibele nekband en een “openear” pasvorm. De bevestiging achter het oor langs met zachte “drivers” op het been voor het oor is eenvoudig en comfortabel. Geen draadjes en geen gedoe met je haar. Allemaal fijn voor een hardloper die tijdens het lopen de volle focus wil op de loopbeweging.

philips-ear-3


De lange duurloop gaf ons voldoende tijd om het draaggemak en het geluid te testen. De verbinding met playlist op de smartphone was gemaakt. De smartphone in de achterzak van mijn trainingsjack en de lange duurloop kon beginnen. De openear pasvorm en de flexibele nekband voelen ook tijdens het hardlopen prettig aan en ook bij versnellingen blijft alles op zijn plaats.

Nu dan waarom het te doen is: muziek of spraak tijdens het hardlopen. Absoluut top is de beenbegeleiding van de Philips A6606. De techniek van beenbegeleiding heeft tot gevolg dat de muziek of spraak rechtstreeks in je binnendoor komt. Bas en hoge tonen alles komt goed binnen. Geen dopjes in de oren maar de oren vrij om het omgevingsgeluid te horen. “Safety first” en goed gedaan door de productontwikkelaars van Phillips Sound. Gewoon heerlijk de cadans vinden op de muziek van je keuze en toch nog opmerkzaam blijven op je omgeving is mogelijk. Wij hoorden het verkeer en de begroetingen onder weg luid en duidelijk. Uw reviewschrijver is om, de Philips A6606 is een aanwinst voor elke hardloper. Phillips Sound bedient nu ook de hardcore hardloper met een veilige sporthoofdtelefoon.

TAA6606BK_00-D3P-global-001 kopie

Technische specificaties
Er is een oplaadtijd van maar liefst negen uur en ook niet onbelangrijk het geheel is water en zweetbestendig

Lees hier alle specificaties

Retailprijs is 149 Euro

Wings for Life World Run 2021 Austria
Gregor Schlierenzauer en Simon Wallner tijdens the Wings for Life World Run App Run 2021 in Volders, Oostenrijk op 9 mei, 2021

Gratis deelname aan Wings for Life World Run op 8 mei (persbericht)
Philips Sound is trotse wereldwijde partner van de Wings for Life World Run die op 8 mei plaatsvindt. Het merk moedigt iedereen hiermee aan om deel te nemen aan dit unieke wereldwijde evenement, en zo bij te dragen aan onderzoek naar ruggenmergletsel. Consumenten die een van de deelnemende Philips-sporthoofdtelefoons of draagbare Bluetooth-speakers aanschaffen, ontvangen een gratis voucher om via de Wings for Life World Run App mee te lopen. Een echte win-win situatie: hardlopen voor het goede doel en tegelijkertijd genieten van geweldige muziek! Op 8 mei om stipt 13:00 uur starten wereldwijd honderdduizenden mensen met de Wings for Life World Run, waarbij ze (via een app) achtervolgd worden door een virtuele chasing car, die 30 minuten later start. Op deze manier behaalt iedereen de finishlijn van dit wereldwijde hardloopevenement. Dit allemaal voor het goede doel: het inschrijfgeld gaat naar de Wings for Life Foundation die wereldwijd veelbelovende onderzoeksprojecten en klinische studies steunt, met als doel een geneesmiddel te vinden voor ruggenmergletsel.

Sporthoofdtelefoons
Bij aankoop van een Philips-sporthoofdtelefoon of draagbare Bluetooth-speaker wordt het inschrijfgeld (€20) voor het hardloopevenement betaald door Philips Sound. Hoofdtelefoons spelen een belangrijke rol tijdens de Wings for Life World Run.Er is namelijk een speciale audio-ervaring ontworpen om deelnemers voor, tijdens en na de race te begeleiden. Zo kunnen deelnemers een afspeellijst selecteren binnen de Wings for Life World Run app en kunnen er motiverende spraakcommando’s worden afgespeeld ter aanmoediging.

philips-ear2

Trotse partner
Philips Sound is trotse partner van het evenement omdat sport in het DNA van het merk zit: met het uitgebreide assortiment van op maat gemaakte sporthoofdtelefoons kan ieder soort sporter genieten van draadloos comfort en premium geluidsprestaties. De sportieve Philips GO-serie biedt hoofdtelefoons met, onder andere, botgeleidende technologie, een hartslagmeter en een zweet- en waterbestendig ontwerp. Nieuw toegevoegd aan het assortiment dit jaar zijn robuuste, draadloze Bluetooth-speakers om buiten van geweldig geluid te genieten tijdens, bijvoorbeeld, bootcamps in het park of sportsessies op het strand.

Alle producten zijn ontwikkeld en getest met directe feedback van topatleten vanuit het wereldberoemde Nederlandse wielerteam Team Jumbo-Visma, waardoor consumenten verzekerd zijn van een uitzonderlijke, professionele bouw- en geluidskwaliteit.

Hoe deel te nemen?
Bij aankoop van een van de deelnemende Philips Sound-producten kunnen consumenten het aangekochte product via hun kassabon registreren om een unieke vouchercode te ontvangen. Download de Wings for Life World Run-app, verzilver de code en loop mee voor het goede doel!Voor meer informatie over de deelnemende producten en het ontvangen van een gratis voucher, kunnen consumenten terecht op de website.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd