< terug

Devi Wolthuizen wint derde Woolderesloop

23 februari 2020 (0 reacties)

Ruim 500 lopers hebben meegedaan aan de derde Woolderesloop. Deze loop, uit de reeks van vier, wordt georganiseerd door atletiekvereniging MPM uit Hengelo. Door de slechte weersomstandigheden is niet het gehele parkoers goed begaanbaar en is het parkoers voor de 10 en 15 kilometer ingekort. De tijden zullen op een later moment worden gecorrigeerd voor deelname aan de competitie.

De kinderen tot en met 13 jaar lopen 1,4 km. Bij de jongens heeft Leon Wiedemeijer uit Hengelo gewonnen in een tijd 4.42 minuten. Marijn Klein Poelhuis uit Boekelo is tweede geworden in 5.01 minuten. Runar Slinkman uit Rijssen heeft als derde de finish bereikt in een tijd van 5.10 minuten.

Bloeme Beersen uit Hengelo heeft bij de meisjes gewonnen. Haar tijd: 5.45 minuten. Taynah Halink uit Oldenzaal kwam als tweede over de streep in 5.46 minuten. Christina Palyanov , eveneens uit Hengelo, wist als derde de finish te bereiken in 5.53 minuten.

De vijf kilometer is bij de heren gewonnen door Stijn Jansen uit Enschede. Hij finishte in 16.24 minuten. Boy Fox uit Haaksbergen is tweede geworden in 16.48 minuten.  Gert Tijhuis uit Nijverdal is derde geworden in 17.01 minuten.

Gemma Frances uit Enschede heeft bij de vrouwen de vijf kilometer gewonnen in een tijd van 19.34 minuten. De eveneens uit Enschede afkomstige Deborah Wissink wist als tweede te finishen in 19.40 minuten. Judith Bakker uit Hengelo is derde geworden in 20.19 minuten.

De verkorte 10 kilometer is gewonnen door Antoine van Hirtum uit Enschede. Hij heeft gewonnen in een tijd van 31,10 minuten. Tim Jongman, ook uit Enschede, finishte in 31.32 minuten als tweede. Steven Mengels uit Enschede finishte in 32.27 minuten en werd hiermee derde.

Bij de vrouwen finishten respectievelijk Marlin Snuverink uit Delden en Bianca Damme uit Borne in 37.45 minuten als eerste en tweede. Claudia Hilboldt uit Hengelo legde beslag op de derde plaats in 38.20 minuten.

Devi Wolthuizen uit Enschede was wederom de snelste man op de verkorte vijftien kilometer. Hij finishte in 44.49 minuten. Mark Saathof uit Nijverdal is tweede geworden 46.01 minuten. Kevin Voss uit Hengelo passeerde als derde de streep in 47.42 minuten.

Ingrid Prigge uit Borne passeerde als eerste vrouw de finish in 53.04 uur. Tessa Krops uit Hardenberg finishte als tweede in 1.00.08 uur. Elise Voss uit Hengelo  werd met een tijd van 1.05.26 uur derde.

De volgende Woolderesloop is op zondag 15 maart.

Inschrijven voor de halve marathon van Hengelo op zondag 5 april, met diverse afstanden, kan op www.halvevanhengelo.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *