< terug

Ecco lanceert Biom Trail FL

Ecco introduceert dit seizoen Biom Trail FL, een Natural Motion off-road hardloopschoen met veel grip en flexibiliteit. Biom Trail FL maakt deel uit van de Ecco Outdoor collectie voor voorjaar/zomer 2015 en is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. De schoen heeft een ingenieus zoolprofiel specifiek ontwikkeld voor het off-road hardlopen.

24 januari 2015 (0 reacties)

Ecco introduceert dit seizoen Biom Trail FL, een Natural Motion off-road hardloopschoen met veel grip en flexibiliteit. Biom Trail FL maakt deel uit van de Ecco Outdoor collectie voor voorjaar/zomer 2015 en is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. De schoen heeft een ingenieus zoolprofiel specifiek ontwikkeld voor het off-road hardlopen. ? In combinatie met een volledig rubberen buitenzool zorgt dit voor uitmuntende bescherming, flexibel comfort en controle in de moeilijkste off-road omstandigheden. Het aangespoten bovenwerk creëert een pasvorm die als gegoten zit, terwijl de PU-inlegzolen zijn voorzien van gedrukte, siliconen tractie-elementen zodat de voet niet wegglijdt. 

"Met deze nieuwste ontwikkeling bouwen we voort op het succes van de Biom Ultra Quest multisportschoen en maken we gebruik van wat we hebben geleerd uit onze Better Running Lab experimenten", zegt Andrzej ‘Bartie’ Bikowski, Lead Designer voor Ecco Outdoor. "We hebben een ideale mix tussen flexibiliteit, demping en ondersteuning gecreëerd. Een run op deze schoenen kan niet lang genoeg duren!"

De Biom Trail FL is verkrijgbaar met twee opvallende bovenwerken:

Performance textile – Combinatie van o.a. Kevlar, cordura en mesh voor perfecte bescherming en duurzaamheid

Ultimate Runner Yak – Dun, zacht en soepel natuurlijk leer met superieure, modderafstotende eigenschappen.

De schoen is ontworpen met genderspecifieke hieldropspecificaties (7 mm voor heren, 6 mm voor dames), die een loopstijl op de voorvoet bevorderen. Daardoor is deze schoen perfect voor het hardlopen, maar zorgt deze ook voor een maximaal gevoel van vrijheid bij het off-road hardlopen. 

Zoals alle schoenen in de Ecco Outdoor collectie wordt de Biom Trail FL gemaakt in de eigen Ecco -fabrieken met behulp van het hoogtechnologische Direct Injection-proces (D.I.P.). Dit zorgt voor een buitengewoon duurzame, schokabsorberend schoen uit één stuk zonder gebruik van lijm of stiksels.

Bezoek voor meer informatie sport.ecco.com.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *