< terug

Een genot aan je voeten na een intensieve loopsessies

27 oktober 2023 (0 reacties) Een genot aan je voeten na een intensieve loopsessies

OOFOS is niet zomaar een slipper, maar recovery footwear speciaal ontwikkeld om je
lichaam sneller te doen herstellen na een sportieve inspanning op je voeten. OOFOS is verkrijgbaar in meerdere stijlen en kleuren. Er zijn teenslippers, slides, clogs en gesloten footwear. Wij hebben de OOAHH Sport slide getest.

Bevindingen
Wie de slide aantrekt ervaart de uitstekende pasvorm. De OOAHH Sport beschikt over een brede wreefband voor een gemakkelijke in- en uitstap. Wie erop loopt voelt gelijk dat het bewegingsapparaat van je lichaam minder impact ervaart bij het bewegen. Het unieke material OOfoam versnelt het herstelproces en zorgt ervoor dat de druk op voeten, gewrichten en onderrug aanzienlijk wordt verminderd Het gepatenteerde OOFOS voetbed is ontworpen om de voetboog te ondersteunen en de natuurlijke beweging van de voet te bevorderen.

Conclusie
Perfecte voetslipper voor iedereen die een goed herstel serieus neemt. Een bijkomende bijkomstigheid: Oofos slippers helpen pijnklachten verminderen bij, hielklachten, hielspoor en of pijnlijke peesplaat.Wij bevelen de OOAHH Sport slides aan. Dragen van deze slippers is een prima manier om na een wedstrijd of intensieve training te herstellen.

Retailprijs 65 EuroKlik hier voor alle modellen

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *