< terug

Een hardloopwedstrijd tegen én zonder anderen.

12 juni 2020 (0 reacties)

Gezamenlijke hardloopevenementen zijn voorlopig afgelast. Mensen doen daarom mee aan virtuele wedstrijden. „Voor veel lopers zijn ze een motivatie om te blijven trainen.”

De wedstrijd begint bijna. In plaats van medehardlopers te ellebogen om de beste startplek te bemachtigen, poets ik rustig mijn tanden. In plaats van een laatste toiletbezoek in een Dixi, plas ik met de deur open op mijn eigen wc. En in plaats van harde muziek uit grote boxen, luister ik via mijn oortjes naar een podcast.

Ik doe mijn sporthorloge om, mijn haar in een staart en loop de trap af. Voor de deur druk ik op het rechterknopje van mijn horloge, wat vandaag het startschot betekent. De tijd gaat lopen en ik ren mijn straat uit. De virtuele hardloopwedstrijd is begonnen.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *