< terug

Eindelijk weer Samen Uit Samen Thuis; Loopgroep de Zandstuve weer op pad

12 september 2021 (0 reacties)

Het is zaterdagochtend 11 september, locatie: parkeerplaats van “De Leeuw” op de Lemelerberg. Rond de klok van 10 uur verzamelt zich een mooie groep van 18 hardlopers en gastlopers van Loopgroep de Zandstuve voor een Samen Uit Samen Thuis-loop. Vandaag hebben we de keuze om aan te sluiten bij een groep die 6 km of 10 km loopt.

Los van onze ambities en motivatie om hard te lopen, gaan we zo nu en dan met elkaar op pad voor een Samen Uit Samen Thuis-loop. Het uitganspunt is; iedereen kan mee en onderweg houden we rekening met elkaar! Er zijn 2 afstanden en voor wie het leuk vindt, doen we na afloop “kop koffie met appelgebak” – of iets anders … .

We gaan op pad … wat hebben we er een zin aan! Het is lang geleden dat we zo samen liepen. We dwalen en heuvelen over een schitterend paars gekleurde Lemelerberg. Genieten! Uiteindelijk strijken we tevreden neer bij restaurant De Lemelerberg en laten ons de versnaperingen, onder het genot van een hoop hardloopgeneuzel, heerlijk smaken!

Wij jij ook eens met ons mee trainen of mee lopen met onze volgende Samen Uit Samen Thuis-loop op 6 november as.? Wij trainen op maandag- en woensdagavond van 19.00 – 20.30 en op woensdagochtend 9.00 – 10.30. Kijk op onze website www.loopgroep-dezandstuve.nl voor meer informatie en de actuele trainingslocatie. Uiteraard is het via de website ook mogelijk om contact op te nemen voor meer informatie.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *