< terug

Elodie Ouedraogo kiest voor horden

21 januari 2014 (0 reacties)

De horden gaan me toch beter af dan de sprint”

Elodie Ouedraogo kiest vanaf volgend seizoen voor de 400 meter horden. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De 24-jarige spurtster keert zo terug naar een oude liefde.”De horden gaan me toch beter af dan de sprint”, licht Ouedraogo toe. “Voor de 100 meter ben ik niet explosief genoeg. Op de 200 meter vrees ik dat ik nooit het niveau zal halen waarvan ik droom.””Ik zie de overstap als een enorme uitdaging en een nieuwe stimulans.”Coach Rudi Diels gelooft in de overstap. “Op termijn moet ze misschien een finale kunnen lopen op een WK.”Ouedraogo begon haar atletiekcarrière als een hordenloopster. Als kadet en scholier brak ze een paar Belgische records.

© Teletekst

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elodie Ouedraogo kiest voor horden

28 december 2005 (0 reacties)

De horden gaan me toch beter af dan de sprint”

Elodie Ouedraogo kiest vanaf volgend seizoen voor de 400 meter horden. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De 24-jarige spurtster keert zo terug naar een oude liefde.”De horden gaan me toch beter af dan de sprint”, licht Ouedraogo toe. “Voor de 100 meter ben ik niet explosief genoeg. Op de 200 meter vrees ik dat ik nooit het niveau zal halen waarvan ik droom.””Ik zie de overstap als een enorme uitdaging en een nieuwe stimulans.”Coach Rudi Diels gelooft in de overstap. “Op termijn moet ze misschien een finale kunnen lopen op een WK.”Ouedraogo begon haar atletiekcarrière als een hordenloopster. Als kadet en scholier brak ze een paar Belgische records.

© Teletekst

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *