< terug

Erik heeft kanker en wilde dolgraag de CPC lopen: ‘Het moest een nieuwe start zijn’ (video)

7 september 2021 (0 reacties)

MONSTER – Het niet doorgaan van de NN CPC Loop Den Haag is een zware dobber voor de 61-jarige kankerpatiënt Erik Huisman. Het evenement dat op 26 september gehouden zou worden, wordt vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar zondag 13 maart 2022. Erik zou na een periode van vele chemo’s de 10 kilometer gaan lopen, maar helaas kan dat plan niet doorgaan. ‘Ik zag dit totaal niet aankomen, heel erg jammer. De CPC was een doel waar ik al een tijd voor aan het trainen ben. Ik ben niet meer de Erik die ik was, dus de CPC was voor mij een maatstaf om te kijken of ik het nog kan.’

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *