< terug

Eten, lopen, eten, lopen

Als je de marathon in minder dan drie uur wilt lopen, begint het ertoe te doen wat je eet. Loper Hans Nijenhuis keek eens goed om zich heen. En naar zichzelf. ‘Is hij ziek?’
Eerst maar even de kale feiten. Ik ben een man van 53, 1 meter 81 en toen ik vier jaar geleden begon met lopen, woog ik 75 kilo. Dat ging al snel naar 70. Toen ik serieus voor mijn vijfde marathon ging trainen zakte het naar 69. En naar 68. ’s Ochtends vroeg zelfs 67,5. En als ik terugkwam van een duurloop: 66. Dat verzweeg ik thuis, anders zou mijn vrouw de dokter bellen.

4 april 2016 (0 reacties)

Als je de marathon in minder dan drie uur wilt lopen, begint het ertoe te doen wat je eet. Loper Hans Nijenhuis keek eens goed om zich heen. En naar zichzelf. ‘Is hij ziek?’ 
Eerst maar even de kale feiten. Ik ben een man van 53, 1 meter 81 en toen ik vier jaar geleden begon met lopen, woog ik 75 kilo. Dat ging al snel naar 70. Toen ik serieus voor mijn vijfde marathon ging trainen zakte het naar 69. En naar 68. ’s Ochtends vroeg zelfs 67,5. En als ik terugkwam van een duurloop: 66. Dat verzweeg ik thuis, anders zou mijn vrouw de dokter bellen.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *