< terug

Floor Doornwaard geblesseerd en niet van start bij EK cross

30 november 2017 (0 reacties)

De talentvolle en winnares van het brons bij het EK jeugdkampioenschap 5000 mtr baan Floor Doornwaard moet geblesseerd afhaken voor het EK cross dit weekeinde.Ze meldt dit op haar facebookpagina.

Met gemengde gevoelens kreeg ik maandag te horen dat ik was geselecteerd voor het EK cross in Slowakije. Ik had nog geen berichtje geplaatst op Facebook over mijn plaatsing. Mijn doel was gehaald maar ik kon er niet van genieten. Zondag tijdens de Warandeloop kreeg ik namelijk last van mijn voet, in de wedstrijd en daarna deed het veel pijn. Deze week kon ik gelukkig meteen terecht voor een MRI en een CT-scan. Vandaag hoorde ik dat het geen stressfractuur of -haard is, maar wel een compressiefractuur. De orthopeed legde het bot uit als een soort ‘honingraad’ waar nu dus kapotte stukjes inzitten. Om dit te helen moet mijn voet 6 weken in het gips.. Heel verdrietig en boos dat ik het EK cross moet laten schieten want dit had ik niet zien aankomen… Volgend jaar ben ik er in eigen land gewoon bij!
Maar gelukkig zijn er altijd een heleboel andere leuke wedstrijden na die ene wedstrijd en daar focus ik me nu op. Ik wil het Nederlandse team (en mijn bakerslauweblokdoorn-team) HEEL veel succes en vooral plezier wensen in Slowakije. Ik ga jullie keihard aanmoedigen vanuit Nederland

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *