< terug

Frank Futselaar: De Amsterdam marathon was een prachtig avontuur (video)

20 oktober 2019 (0 reacties)

Frank Futselaar verbeterde in zijn tweede marathon zijn pr met bijna twee minuten.Hij liep in de Amsterdam marathon een nieuw pr van 2.14.08. Het was zo geweldig gaaf deze marathon. Titus mijn trainer op de fiets kon steeds meerijden.De hazen Michel Butter en Joeri Wolf waren geweldig, het was alsof ik in een trein zat. Onderweg stonden mensen op bepaalde punten met grote vlaggen alleen voor mij.Het was een groot avontuur en ik heb genoten. Ik loop hier volgens verwachting, wordt tweede bij het NK en nu wil ik graag volgend jaar mijn droom verwezenlijken door een Olympische limiet te lopen. Daar gaan we een mooi plan voor maken.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *