< terug

Frank Futselaar pakt zilver bij het NK 10 000 mtr (video)

10 juni 2019 (0 reacties)

Ging voor goud maar ga met zilver naar huis Na het kampioenschap in 2017, het brons in 2018 volgde er afgelopen zaterdag het zilver voor Frank Futselaar bij het NK 10.000 mtr. De lange afstandsatleet was tevreden na afloop. Ik ging voor goud en het werd zilver. Ben tevreden over mijn snelheid en constateer dat ik goed uit de marathon ben gekomen (Düsseldorf eind april) . Futselaar liep alweer 3.47 op de 1500 mtr en wil vooral de baanwedstrijden blijven combineren met de marathon. Ik wil die afstanden steeds dichter bij elkaar brengen De tien kilometer vaak in de 29 minuten lopen.De halve verbeteren naar 1.04 en 1.03. De combinatie weg en baan is mooi. In het najaar volgt zijn tweede marathon.Ik wil mijn dan verbeteren tot 2.13 of 2.14

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *