< terug

Gaat de tiende editie van de Marathon Amersfoort door?

22 maart 2020 (0 reacties)

Besluit GO-NO GO valt op vrijdag 1 mei 

Inmiddels is alom bekend dat diverse hardloopevenementen in maart en april zijn afgelast om verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. De Marathon Amersfoort staat voor zondag 14 juni op de kalender. Dat is nog een eind weg, echter niemand kan voorspellen hoe de verspreiding van het virus verloopt. 

De organisatie van de Marathon Amersfoort wil de honderden deelnemers die zich al hebben ingeschreven en de hardlopers en wandelaars die op het punt staan zich in te schrijven, zo snel als mogelijk duidelijkheid geven. Op vrijdag 1 mei wordt besloten of de tiende editie van de Marathon Amersfoort dit jaar kan worden georganiseerd. 

Marathon 2019 www.denozem.com (162 van 344)

Jaco Uittenbogaard, voorzitter van de Stichting Marathon Amersfoort legt uit: “Indien wij moeten besluiten tot annulering, dan is verplaatsen naar dit najaar -gezien de omvang van het evenement en de volle evenementenkalender van Amersfoort- helaas niet mogelijk. De nieuwe datum van onze 10e editie wordt dan zondag 13 juni 2021. Alle deelnemers die zich voor dit jaar hebben ingeschreven is inmiddels gemeld dat hun inschrijving geldig blijft voor de editie van 2021.”

Als de jubileum editie van Amersfoorts grootste sportevenement dit jaar toch op 14 juni kan worden georganiseerd zet de organisatie alles in het werk om er weer een prachtige sportieve dag van te maken. Geplande activiteiten in de dan voorafgaande weken en na 1 mei gaan zoveel als mogelijk door. De stichting rekent op ieders begrip gezien de situatie en wenst iedereen alle sterkte de komende dagen en weken. 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *