< terug

Garmin introduceert de Forerunner 25

2 september 2015 (0 reacties)

Garmin introduceert de Forerunner 25, een compact en eenvoudig te gebruiken GPS-hardloophorloge met diverse smartphone functies. Ongeacht het hardloopdoel, de Forerunner 25 zal je helpen door het registreren van essentiële gegevens, waaronder afstand, tempo, hartslag1 en calorieën. Tussen de trainingen in houdt dit horloge je gemotiveerd om actief te blijven bewegen dankzij de ingebouwde activity tracking2. Hiermee wordt niet alleen het aantal stappen en verbrande calorieën bijgehouden, maar wordt je er tevens aan herinnerd om te bewegen na een periode van inactiviteit en wordt ook je slaapritme in de gaten gehouden. In combinatie met een compatibele smartphone3 kun je als gebruiker automatisch gegevens naar Garmin Connect uploaden en ontvang je meldingen van inkomende oproepen, tekstberichten, afspraken in je agenda en meer.

 

"Of je je nu aan het voorbereiden bent voor je eerste 5 km of een marathon, de Forerunner 25 is een geweldig hulpmiddel om hardlopers gemotiveerd te houden en te ondersteunen tijdens hun trainingen," zegt Dennis Herremans, Product Manager van Garmin Nederland BV. "De Forerunner 25 houdt hardlopers verbonden met familie en vrienden die hun trainingen en wedstrijden live kunnen volgen."

 

Met de Forerunner 25 kun je als hardloper je training naar het volgende niveau brengen. Tussen de trainingen door houdt deze Forerunner bovendien je dagelijkse activiteiten bij. Volg niet alleen de gelopen afstand, je tempo, hartslag en persoonlijke records tijdens de trainingen, maar tel ook je stappen, verbrande calorieën en afstand gedurende de dag. De Forerunner 25 herinnert je eraan om te bewegen wanneer je te lang inactief bent geweest. Ondanks het compacte ontwerp is dit sporthorloge voorzien van een 32% groter display dan zijn voorganger (de Forerunner 15).

 

Analyseer je trainingen, stel je doelen en deel je activiteiten met Garmin Connect™ 

In combinatie met een compatibele smartphone, kunnen lopers hun workouts real-time delen met Live Tracking en in contact blijven met familie en vrienden dankzij de smartphone meldingen voor inkomende oproepen, tekstberichten, e-mails en afspraken in de agenda. Daarnaast kun je je trainingsresultaten automatisch uploaden naar Garmin Connect™, een gratis online fitness community. Je kunt hier o.a. je trainingen analyseren, je doelen instellen en volgen en je activiteiten delen met andere Garmin Connect gebruikers. Koppel je Garmin Connect account aan MyFitnessPal en analyseer je geconsumeerde en verbrande calorieën op basis van je gestelde doelen.
 

Prijzen

De Forerunner 25 is vanaf half augustus 2015 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €169,-. Er is tevens een bundel verkrijgbaar inclusief een hartslagband voor een adviesverkoopprijs van €199,-. De Forerunner 25 is verkrijgbaar in de kleurstellingen zwart/rood en zwart/blauw (herenmodel) en zwart/paars en wit/roze (damesmodel).

Batterij
Het herenmodel van de Forerunner 25 heeft een batterijcapaciteit van 10 uur in trainingsmodus en 10 weken in horloge/activity tracking modus. Het damesmodel heeft een batterijcapaciteit van respectievelijk 8 uur en 8 weken.

 

(Persbericht)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *