< terug

Geen marathon Rotterdam voor Tom Hendrikse uit Assen. Geblesseerde atleet van Team 4 Mijl mikt nu op Amsterdam

14 maart 2022 (0 reacties)

De Assenaar, die in Groningen deel uitmaakt van Team 4 Mijl, had in de havenstad een snelle tijd van 2 uur en 10 minuten en 30 seconden willen lopen, maar moet eerst herstellen. ,,Het is nog niet helemaal duidelijk wat ik heb, maar ik heb er al langer last van’’, zegt Hendrikse, die zich sinds ruim een jaar steeds meer op de marathon richt. ,,Ik heb deze week een mri-scan in Amsterdam, die meer duidelijk moet maken wat er precies aan de hand is. Maar ik verwacht niet dat ik de marathon van Rotterdam met een stressfactuur kan lopen.’’

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *