< terug

Getest: De Shoefresh opod droogt jouw hardloopschoenen in zestig minuten

13 december 2023 (0 reacties)

Als hardloper ken je het wel. Heerlijk rennen over jouw favoriete trailpaden . Het regent en de blubber spat op je benen en op je schoenen. Het geweldige gevoel van rennen dwars door de modderplassen, jij bent een hardloper wat voor weer het ook is. Eenmaal voldaan thuisgekomen, snel de natte hardloopplunje in de wasmachine en daarna ophangen om te drogen. Maar wat doen met die kletsnatte hardloopschoenen. Onder de radiator schuiven? Ze stinken ook nog eens. Daar is nu een mooie oplossing voor die wij hebben getest: de Shoefresh opod.

Stijlvol
De Shoefresh opod, is een schoenverfrisser van Nederlandse makelij. Het stijlvolle apparaat maakt jouw geliefde hardloopschoenen weer schoon en droog. Deze Shoefresh opod is geschikt voor alle soorten schoenen, maar in het bijzonder voor sportschoenen

Hoe het werkt
Als je thuis komt houdt de Shoefresh opod schoendroger het fris. Het werkt heel simpel hebben wij ervaren. Zet de schoenen op de schoenhouders van de Shoefresh opod en de rest gaat echt vanzelf. Het programma start automatisch en is binnen 30 of 60 minuten klaar.  Wij deden de proef met kletsnatte schoenen. Na zestig minuten waren ze vrijwel droog en na nog een keer dertig minuten kurkdroog. Schoenen weer klaar voor de volgende activiteit.

Helemaal gedroogd
De schoenen op de schoenhouders worden door de horizontale stand tot aan de hielen gedroogd.Een krachtige ventilator blaast warme lucht in de schoenen en zo worden ze geleidelijk van binnenuit gedroogd. Het programma kent drie standen: sport, sneakers en leather. Kun je eenvoudig kiezen door erop te drukken.  Start en stop gaat automatisch door infraroodsensoren.

Reinigen
Ook niet onbelangrijk de Shoefresh opod zorgt ook voor reiniging van de schoenen. De actieve zuurstof verwijdert schimmels en bacteriën die voor stank kunnen zorgen. Het geheel is milieuvriendelijk omdat er geen sprake is van vullingen

Veiligheid
De Shoefresh opod is beveiligd tegen oververhitting en de temperatuur in de schoenen wordt continue gemeten. Hierdoor is het uitgesloten dat schoenen te warm worden of beschadigen. Daarnaast is de Shoefresh gemaakt van een niet brandbare thermoplast kunststof. De Shoefresh opod voldoet aan de strengste Europese norm en is CE gekeurd.

Retailprijs
Zwarte limited edition 139 Euro en de uitvoering in wit 129 Euro

Klik hier voor meer info

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd