< terug

Girlpower

Er zijn soms van die momenten in je leven die je altijd bij zullen blijven. Bij mij is dat 18 maart 2015. De nieuwe column van Jeroen van Damme is uit.

26 mei 2015 (0 reacties)

Er zijn soms van die momenten in je leven die je altijd bij zullen blijven. Bij mij is dat 18 maart 2015.

Oké, er waren de dagen vooraf al her en der geruchten, maar voor mij persoonlijk kwam het toch min of meer als een donderslag bij heldere hemel.Op deze bewuste dag kondigden Karin, Kathleen en Josje het einde van K3 aan.Het was alsof de grond onder mijn voeten wegzakte en de tijd stilstond.

 

Natuurlijk was het de laatste jaren al niet meer wat het geweest was, K2 + Josje, maar toch……Donkere wolken pakten zich samen boven Roosendaal. Slapeloze nachten. Talloze potjes met pillen en kalmeringsmiddelen. Eindeloze praatsessies. Niets hielp, totdat ik al zappend voor de televisie weer wat licht aan het eind van de tunnel kwam.

 

Esther Schipper, Maureen Koster, Susan Kuijken, Sifan Hassan, Jip Vastenburg, Nadine Broersen hebben er weer voor gezorgd dat het weer een mooie sportieve zomer gaat worden.Allemaal jonge talentvolle atletes die elk op hun eigen manier de internationale atletiek ladderbestormen.

Gewoon echte hollande Girlpower!

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.