< terug

Groningen Atletiek pakt uit met Martini Marathon in het Stadspark

1 september 2020 (0 reacties)

Goed nieuws voor de doorgewinterde marathonloper. Op vrijdag 18 september vindt op de baan van Groningen Atletiek voor de derde keer de Martini Marathon plaats. Dit jaar is in verband met Corona de organisatie van het evenement drastisch aangepast, zodat de Marathon onder gerichte maatregelen toch kan plaatsvinden.  Op zich is dit uniek in Nederland.

De inschrijving startte begin dit jaar en was zeker na de lockdown al volop in beeld bij de hardloper als enig echte alternatief en was vrij snel volgeboekt. 43 atleten die straks vol overgave 105,5 meter rondjes rennen op de baan en knallen voor het allerbeste resultaat. Geen gemakkelijke opgave want het vraagt erg veel fysiek en mentaal doorzettingsvermogen om de marathon in rondjes te lopen. De loop begint om 17.30 uur tot 22.30 uur waarna de medaille uitreiking plaatsvindt.

Iedereen  die op het Atletiekcentrum komt wordt gevraagd om de handen te ontsmetten. Gastvrouwen en/of heren vangen iedereen op. Het publiek wordt verwezen naar de tribune of kan een plekje innemen langs de baan. Veiligheid voor alles. Je kunt parkeren aan de Mulock Houwerlaan. In de Nationale Sportweek valt er veel te winnen. De Martini Marathon is daarbij een uitstekende basis. Zet ‘em op en geniet ervan! 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd