< terug

Halve van Vroomshoop: een sportief spektakel in en rondom het prachtige Zandstuvebos

6 februari 2024 (0 reacties)

Op zondag 17 maart 2024 vindt de jaarlijkse Halve van Vroomshoop plaats. Een veelbelovende hardloopwedstrijd die zowel ervaren lopers als enthousiaste beginners aanspreekt. Met een scala aan afstanden, van de kidsrun tot de uitdagende halve marathon, biedt dit evenement voor elk wat wils. De sfeer is energiek en de omgeving, met zijn idyllische buitengebied en het betoverende Zandstuvebos, maakt de Halve van Vroomshoop een evenement om naar uit te kijken.

De verscheidenheid aan afstanden is een kenmerk van de Halve van Vroomshoop. Voor de jonge atleten is er de kidsrun van 1.5 kilometer, waarbij ze aangemoedigd zullen worden door niemand minder dan Sjors Sportief. Voor de overige deelnemers zijn er verschillende uitdagingen, waaronder de 5 kilometer, 10 kilometer en de uitdagende halve marathon van 21.1 kilometer. Een bijzonder aspect van de Halve van Vroomshoop is de 5 kilometer canicross, waarbij hardlopers vergezeld worden door hun trouwe viervoeter.

Deelnemers kunnen zich via de website van Loopgroep de Zandstuve inschrijven óf op de dag van de wedstrijd tot 30 minuten voor de start van hun afstand in de kantine van Sportlust Vroomshoop. Dit maakt het toegankelijk voor last-minute beslissers en spontane deelnemers. Voor degenen die willen starten met hardlopen of hun hardloopvaardigheden willen verbeteren begint op 27 maart ook de clinic. In een periode van 13 weken worden deelnemers begeleid om 5 kilometer aaneengesloten te kunnen hardlopen. Een geweldige opstap voor zowel beginners als gevorderden. Inschrijven voor deze clinic kan via de website van Loopgroep de Zandstuve.

Een hoogtepunt van de Halve van Vroomshoop is de unieke medaille die deelnemers ontvangen als beloning voor hun prestaties, wat een tastbare herinnering is aan hun deelname aan dit evenement. Kortom, de Halve van Vroomshoop belooft een dag vol sportieve uitdagingen te worden, waarbij deelnemers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus samenkomen om te genieten van het plezier van hardlopen in een prachtige omgeving.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd